På den Tyske Efterskole får du det bedste fra den tyske og danske kultur.

Vi har plads til 102 elever i 2-, 3- og 4-personers værelser med egne badeværelser.
Skolen råder over et omfattende idrætsanlæg med hal, boldbaner, atletikbane af kunststof og beachvolley.
Vi har selv mountainbikes, og i Tinglev er der en svømmehal med 25 meter bane.

REISE REISE – Vælg mellem vore to rejselinjer – skitur til Norge eller Berlin

Hverdagen på efterskolen og samværet med elever fra to kulturer er i sig selv en oplevelse. Derudover kan du se frem til nogle højdepunkter i årets løb, såsom introtur til Bornholm, skitur til Norge eller oplevelsestur til Berlin, Nordslesvigtur for alle og studieture til Hamborg eller København for 10. klasserne.

BESSERWISSER

Hos os bliver du ikke nogen ”Besserwisser”. Men vi tilbyder FP9/FP10 og lægger vægt på en gymnasieforberedende undervisning.

DAS AUTO

Skolen ligger blot 10 minutters kørsel fra motorvej E45, men du kan også tage toget og nærmest blive kørt til hoveddøren. Tinglev har nemlig gode togforbindelser til hele landet, og skolen ligger kun få minutters gang fra stationen.

KOM OG KIG FORBI

Vi er altid klar til at vise dig og dine forældre rundt, når det passer jer. Book en rundvisning på telefon 74 64 48 20.

TILMELDING

Ønsker du at være elev på Deutsche Nachschule Tingleff, så tilmeld dig elektronisk via vores tilmeldingsformular her